TOLOKUN RUOKA

Ruoalla on keskeinen merkitys ihmisten ja ympäristön terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä, ja kaupalla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten Suomi syö. Haluamme, että terveellinen syöminen on kaikille mahdollista ja uskomme, että kun fiksut valinnat tehdään helpoiksi, niitä myös tehdään. Ilmastoystävällisen ruokavalion keskeinen ajatus on, että syömällä terveellisesti voi toimia myös ilmaston kannalta järkevästi.

Ruokavalintojen kannalta on tärkeää myös se, mitä on tarjolla, miten helppoa valmistaminen on ja mitä ruoka maksaa.  Kannustammekin asiakkaitamme erilaisin teoin syömään yhä terveellisemmin ja ilmastoystävällisemmin. Tuomme ruokakaupoissamme esille satokauden kasvikset, hedelmät ja marjat.

Omalla Tiältä päin –konseptillamme korostamme toimipaikkojemme paikallisia tuotteita ja lähitoimittajia. Nostamme paikallisia kumppaneita esille viestinnässämme.

Järjestämme Lähitoimittaja-illan kerran vuodessa ja lähitoimittajapäiviä toimipaikoissa.

Asiakasomistajalle voivat seurata ostojansa ja niiden terveellisyyttä S-mobiilista, siksi suosittelemme sen aktiivista käyttöä. S-mobiilin omat ostot -palvelun hiilijalanjälkilaskuri, kotimaisuuslaskuri ja ravintolaskuri tarjoavat tietoa oman ostoskorisi ilmastovaikutuksista, kotimaisuudesta ja terveellisyydestä ja tarjoavat vaihtoehtoja kohti kestävämpää ja terveellisempää kulutusta.